Aurea Administratiekantoor Emmeloord, Financiële Administratie & Belastingconsulente In Emmeloord

Welkom bij HVA Administratiekantoor. Een voorbeeld:U heeft een eenmanszaak en doet jaarlijks aangifte BTW en laat door ons in een kwartaal 18 verkoopfacturen, 16 inkoopfacturen, 4 contante betalingen en bankafschriften met 20 mutaties verwerken. Wilt u meer informatie omtrent de expertises op gebied van bedrijfsadministratie, belastingadvies of aangiftes? Wat doet ons administratiekantoor concreet? De cijfers van uw bedrijfsadministratie vormen de basis voor het door ons samen te stellen jaarrapport van uw onderneming. Zo wordt jouw salarisadministratie een eenvoudig, snel en correct proces.

Deloitte behoort tot de vier grootste accountantskantoren ter wereld en heeft een jaaromzet van 37 miljard dollar. De meeste ondernemers kiezen ervoor om hun aangifte omzetbelasting elk kwartaal te doen. Een boekhouder werkt vaak voor uw bedrijf en regelt de financiële kant van het verhaal. De opleiding MBA bestaat uit de volgende 4 modules: Bedrijfsadministratie niveau 5, Kostencalculatie niveau 5, Financiering niveau 5 en Belastingwetgeving niveau 5. Elke module bestaat uit 9 lessen en een examentraining. Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs over de mogelijkheden.

Je hebt minder grip op de kwaliteit: Fouten in de loonadministratie kunnen je als werkgever duur komen te staan. Als ZZP'er wilt u natuurlijk graag dat uw boekhouding professioneel verzorgd is. Omdat elke ZZP'er anno nu ook op de euro's moet letten is er veel vraag naar een betaalbare en betrouwbare boekhouder. Betalingen staan automatisch in uw administratie: Tellow is gekoppeld aan uw zakelijke rekening van de Rabobank. De verkopen zitten automatisch in de administratie en door de koppeling met het betalingssysteem zie je ook vanzelf welke facturen zijn betaald en welke niet.

International payroll: zoals de naam al aangeeft betreft het hier een salarisadministratie verdeeld over diverse landen. Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en geven u advies over alle aan accountancy gerelateerde onderwerpen. Als uw administratiepapieren na de 15e van de maand van aangifte aan ons worden geleverd, is het voor ons normaliter niet haalbaar om btw-aangiften op tijd te doen. Bij ons liggen uw administratieve en fiscale zaken in betrouwbare handen; wij kennen het klappen van de zweep en weten wat er bij u speelt.

Dutch1999 - het zesde jaar op rij waarin de Rekenkamer de boekhouding weigerde goed te keuren. Pay for People neemt de loonadministratie graag van u over! Wij zijn het administratie & adviesburo voor het Midden- en kleinbedrijf in Flevoland en daarbuiten. Jouw docent zal gedurende één jaar al jouw vragen beantwoorden en feedback geven op de oefeningen uit het handboek, zodat je je optimaal voorbereidt op het behalen van je diploma. Wilt u meer weten over ons administratiekantoor of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Accountantskantoor Dijk is een regionaal accountantskantoor gevestigd in Marum. Multidisciplinaire teams houden de kennis van uw sector voortdurend up to date en ondersteunen onze medewerkers bij alle vraagstukken waar u mee te maken krijgt. Maak dan vandaag een afspraak met een van onze adviseurs voor belastingadvies op maat. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Vergadering van Aandeelhouders: Tijdens de Vergadering van Aandeelhouders wordt de jaarrekening goedgekeurd, waarna deze kan worden gedeponeerd door het bestuur.

Wij nemen als administratiekantoor alle zorgen van u over en staan garant voor een efficiënte en foutloze afhandeling. Startende ondernemers ontvangen bovendien als welkomstkorting over het eerste boekjaar een korting van maar liefst 25% op het uurtarief. Maar dat wil allerminst zeggen dat dat een goede boekhouder is. Mensen hebben de neiging om de keuze die ze eenmaal gemaakt hebben te verdedigen, dus logisch dat iedereen altijd de boekhouder adviseert die hij zelf heeft. U kunt Tellow drie maanden gebruiken zonder abonnementskosten te betalen.

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat van deelname ‘Training Salarisadministratie‘. De andere modules Financiële Administratie en Kostprijscalculatie starten altijd in februari. U krijgt professioneel belastingadvies met oog voor alle details - integraal afgestemd op de geldende wet- en regelgeving. Officemanager en sinds 2009 werkzaam bij Accountantskantoor de Lange B.V. Bedrijfsadministratie voor de horeca deel 2 is het tweede deel van de serie van twee boeken voor het vakgebied Bedrijfsadministratie bedoeld voor het kwalificatieprofiel Ondernemer horeca.

Het is een proces waar je niet vaak bij stilstaat, maar als het salaris niet tijdig of correct wordt uitgekeerd, kan dat voor een organisatie grote problemen opleveren. Op internet zijn veel voorbeelden te vinden van gratis Excel sheets waarin de ZZP administratie voor een eenmanszaak eenvoudig kan worden bijgehouden. U kunt daarbij altijd met ons afspreken wel deel van uw boekhouding we voor u gaan verzorgen. Op tijd uw belastingaangifte doen en nooit teveel belasting betalen. Beroepen na SPD Bedrijfsadministratie zijn bijvoorbeeld assistent-controller, bedrijfsadministrateur en bedrijfseconomisch adviseur.

Sindsdien is dit veelzijdige en flexibele administratiekantoor hoofdzakelijk werkzaam voor bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf. De omvang van uw administratie is bepalend voor de hoogte van het jaartarief en niet de hoogte van uw omzet of winst. Een belastingaangifte is meer dan de cijfers op een rij zetten en opsturen. Ik vond en vind dat dit niet langer kan en ben daarom in 2012 gestart met mijn eigen advies- en administratiekantoor. Theoretische en praktische handleiding tot het dubbel-boekhouden, benevens formulieren van in den handel het meest voorkomende boeken en documenten en een verklaring van gebruikelijke termen Arnhem: Thieme.

Net als de financiële administratie, die in de loop der tijd groter en ingewikkelder wordt als uw bedrijf groeit, wordt de loonadministratie groter naarmate het aantal werknemers toeneemt. Wij zijn er trots op dat wij anders zijn dan andere administratiekantoren en eerlijk gezegd is het voor onszelf ook heerlijk om met vaste tarieven te werken! De huidige accountantsorganisatie is in 1990 ontstaan uit een fusie tussen de accountantskantoren Van den Heuvel en Van Dalen, beide sinds jaar en dag gevestigd in Amersfoort.

In de online Cursus Boekhouden leer je hoe je als ondernemer goed om kunt gaan met je administratie. We doen moeite onze klanten - vooral ondernemers in het midden- en kleinbedrijf - te leren kennen. Voor check here deelname aan het examen MBA adviseren we de vooropleiding Praktijkdiploma Boekhouden (PDB), HAVO- of VWO-diploma of een diploma MBO niveau 4. Het samenstellen van de jaarrekening, tussentijdse verslaggeving, opstellen va begrotingen en dergelijke is een onderdeel van ons dienstenpakket als accountantskantoor.

Toch denk ik dat we inmiddels wel klaar zijn met boekhouden in Excel en dat het goed is om over te stappen naar online boekhouding, ook wel boekhouden in de cloud! Voor bedrijven, organisaties, instellingen en ook individuele personen is het van groot belang dat de administratie in orde is. Hierbij gaat het vooral om de financiële administratie, maar ook om bijvoorbeeld adresgegevens van klanten. Veel organisaties denken dat het uitbesteden van de salarisadministratie een grote investering vraagt. Adviseurs met een certificaat van het RB worden wel FB (Federatie Belastingadviseur) genoemd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *